Programari masaj si reflexoterapie

Completati un scurt formular de triaj si veti fi programat pana la sfarsitul urmatoarei zile lucratoare. Pentru toate solicitarile va fi nevoie de o consultatie insa o parte pot fi realizate la telefon sau prin apel video, astfel incat sa nu fie nevoie sa veniti la cabinet.

Cu ce te putem ajuta?

Termeni uzuali

Electrocardiograma – ECG este o investigatie neinvaziva utilizata pentru a inregistra ritmul cardiac, foarte utila pentru diagnosticul celor mai multe afectiuni cardiace

Testul de efort sau ECG de efort este o electrocardiograma utilizata pentru inregistrarea batailor inimii si a ritmului cardiac – efectuata in timp ce pacientul face efort fizic.

Folosirea Doppler-ului in cadrul ecocardiografiilor permite masurarea vitezei sangelui in orice punct al inimii si depistarea insuficientelor sau stenozelor valvulare (in aceste cazuri vitezele de circulatie a sangelui sunt mult crescute).

Monitorizarea ambulatorie (24 ore) a tensiunii arteriale – TA consta in inregistrarea tensiunii arteriale la intervale regulate de timp pe durata a 24 de ore. Pacientul trebuie sa se prezinte in clinica pentru montarea holterului si sa revina a doua zi pentru demontarea si interpretarea informatiilor de catre medicul cardiolog.

Close Bitnami banner
Bitnami